Vanredni kongres DPS-a do polovine decembra, najavljene kadrovske reforme
Predsjedništvo DPS-a

Vanredni kongres DPS-a do polovine decembra, najavljene kadrovske reforme

Na sinoć održanoj sjednici Predsjedništva DPS kojom je predsjedavao predsjednik Milo Đukanović, detaljno su analizirani rezultati parlamentarnih izbora održanih 30. avgusta i donesena je jednoglasna odluka o upućivanju predloga Glavnom odboru da se organizuje vanredni kongres do polovine decembra, što ima za cilj sveobuhvatnu kadrovsku reformu, unaprjeđenje i dinamiziranje rada partije na svim nivoima, saopšteno je iz ove partije.

"Konstatovano je da je podrška od 143.515 glasova izuzetno značajna, utoliko više jer je ostvarena u izbornom procesu koji je pratilo direktno uplitanje stranog faktora i otvoreno učešće Srpske pravoslavne crkve. Demokratska partija socijalista ostaje i dalje pojedinačno najjača politička snaga koja će i u novom političkom kontekstu nastaviti da se snažno bori za jačanje demokratije, vladavine prava, realizaciju evropske agende, očuvanje multietničkog sklada i svih drugih vrijednosti savremene Crne Gore", navode iz ove partije.

Takođe, konstatovano je da priznanje rezultata izbora od strane DPS-a potvrđuje puni demokratski kapacitet ove partije i da je zahvaljujući tome napravljen novi  iskorak u demokratskom razvoju, značajan za dalje izborne procese, snaženje uloge Parlamenta i međunarodnog ugleda Crne Gore.

Demokratska partija socijalista zahvalila je svim svojim glasačima na povjerenju, koje predstavlja snažan podsticaj za istrajavanje na našim ideološkim opredjeljenjima i realizaciji predizbornog programa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.