Na Kosovu 54 slučaja koronavirusa, preminulih nema
Ilustracija

U poslednja 24 sata

Na Kosovu 54 slučaja koronavirusa, preminulih nema

Nacionalni institut javnog zdravlja Kosova(NIJZK) je danas saopštio da je tokom prethodna 24 sata utvrđeno da su na korona virus pozitivne 54 osobe.

U istom periodu izliječenim je proglašeno 72 ljudi, te je ukupan broj izliječenih do danas na Kosovu 13.492, a broj aktivnih slučajeva je 1.457.

U prethodna 24 sata nije bilo smrtnih slučajeva od bolesti Kovid-19, prenosi Beta.

Tokom 24 sata u Laboratoriji za molekularnu mikrobiologiju NIJZK i privatnim laboratorijama metodom RT-PCR testirano je 670 uzoraka iz klinika KBUCK, regionalnih bolnica i kontakata ranije zaraženih. Od toga su 54 slučaja pozitivna, od čega 26 iz opštine Priština.

Ukupan broj pozitivnih slučajeva na Kosovu do sada je 15.574 među 67.294 osobe testirane zbog sumnje na korona virus.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.