Budućnost savladala Brešu na startu Eurokupa
Foto: KK Budućnost Voli

Budućnost savladala Brešu na startu Eurokupa

Košarkaši Budućnosti Voli ostvarili su pobjedu na startu nove sezone Eurokupa.

Podgorički tim savladao je večeras pred svojim navijačima, u prvom kolu B grupe, italijansku Brešu 93:81 (19:23, 23:20, 23:22 i 28:16)

Pobjednik duela odlučen je početkom posljednje četvrtine, kada je domaćin serijom 14:2 u 37 minutu stekao prednost od 12 poena (79:67).

Prednost Budućnosti iznosila je i 14 poena (89:75) u 40. minutu.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Nikola Ivanović sa 24, Džastin Kobs i Melvin Edžim ubacili su po 16, dok je Vili Rid meč završio sa 13 poena.

U italijanskom timu, koji je u finišu prve četvrtine imao sedam poena prednosti (21:14), najbolji je bio Dušan Ristić sa 17 koševa.

Drugi crnogorski predstavnik, barski Mornar, sjutra u 19 sati i 30 minuta, biće gost njemačkog Ulma.

Budućnost će u drugom kolu, 6. oktobra, biti gost francuske ekipe Bulonj Metropolitano.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.