Đoković se plasirao u drugo kolo Rolan Garosa
Đoković, foto: EPA/EFE

Đoković se plasirao u drugo kolo Rolan Garosa

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa pobjedom nad Mikaelom Imerom.

Srpski teniser odigrao je veoma dobar meč i za nešto više od sat i po vremena prošao je u narednu fazu turnira – 6:0, 6:2, 6:3.

Đokovića u drugom kolu čeka Ugo Delien ili Rikardas Berankis, prenose Sportske.net.

Najbolji teniser svijeta od starta meča nametnuo je svoj tempo i Šveđanin nije imao nikakve šanse. Kako na njegov servis, tako i na svoj.

Đoković je prvi set dobio rezultatom 6:0 za samo 21 minut.

Tokom drugog perioda igre Imer je pružio nešto jači otpor. Čak je uspio i da oduzme servis Novaku, ali to je bilo sve što smo od njega vidjeli u drugom setu.

Đoković je sa 6:2 došao do vođstva od 2-0.

U trećem setu gledali smo sličnu igru kao u drugom. Novak je prvi oduzeo servis protivniku, međutim nije dugo imao prednost na svojoj strani jer je Šveđanin uspio da vrati brejk.

Ipak, u narednom gemu Novak je ponovo napravio brejk i na kraju je meč rutinski priveo kraju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.