Bečić: Uvjeren sam da će promjene omogućiti vidljivi napredak Rožaja
Rožaje

Čestitao Dan opštine Rožaje

Bečić: Uvjeren sam da će promjene omogućiti vidljivi napredak Rožaja

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić povodom Dana opštine Rožaje koji se obilježava 30. septembra - uputio je čestitku gospodinu Rahmanu Husoviću, predsjedniku Opštine, gospodinu Almiru Avdiću, predsjedniku Skupštine opštine Rožaje i svim građanima i građankama opštine Rožaje.

„Povodom Dana opštine 30. septembra, svim stanovnicima Rožaja upućujem iskrene čestitke sa uvjerenjem da će promjene koje su inicirali građani, omogućiti vidljivi napredak Rožaja i svih drugih lokalnih zajednica, pogotovo onih na sjeveru Crne Gore", naveo je Bečić u čestitki.

On je istakao da Rožaje sa svojim vrijednim stanovništvom i složnom zajednicom, svome kraju odanom dijasporom i brojnim prirodnim potencijalima, zaslužuje punu pažnju i podršku državnih organa koji treba da stvore preduslove za povoljan investicioni ambijent, a time i ubrzani ekonomski napredak.

"Poštovanim Rožajkama i Rožajcima prije svega želim dobro zdravlje i punu pažnju u borbi sa korona virusom, kako bismo sačuvali ljude kao naš najvažniji resurs i najveće bogatstvo", kazao je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.