Danas sastanak Krivokapića i DF-a
Zdravko Krivokapić

Danas sastanak Krivokapića i DF-a

Kandidat za mandatara Zdravko Krivokapić počeće danas drugi krug pregovora o formiranju Vlade i to sastankom sa liderima Demokratskog fronta DF. Kako saznaje Pobjeda, Krivokapić je sinoć, uoči sastanka, razgovarao sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohijem u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

Sastankom sa liderima Fronta, Krivokapić započinje seriju razgovora sa predsjednicima svih stranaka koje čine trojnu koaliciju.

Više izvora Pobjede iz koalicije „Zajedno za budućnost Crne Gore" kazalo je da će se takvim pristupom, koji je bitno drugačiji u odnosu na dosadašnji, pokušati da se obezbijedi veća efikasnost u pregovorima.

"Mandatar sastavlja svoj tim i razgovaraće prvenstveno sa svim predsjednicima stranaka unutar trojne koalicije, pa zatim i sa NVO sektorom i nezavisnim intelektualcima", kazao je ranije Pobjedin izvor.

Potpisima 41 poslanika stekli su se uslovi da šef države Milo Đukanović i zvanično predloži Krivokapića za mandatara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.