Momčilo Vuksanović

Vuksanović iz Srpskog nacionalnog savjeta

"Posjeta Edija Rame albanskim strankama neprijateljski akt prema građanima Crne Gore"

Iznenadnu i nenajavljenu posjetu predsjednika Albanije Edija Rame Crnoj Gori i Tuzima, odnosno albanskim strankama, ocjenjujem kao neprijateljski akt prema građanima Crne Gore, koji su u neravnopravnim uslovima prvi put u svojoj istoriji uspjeli da smijene višedecenijsku vlast, kazao je predsjednik Srpskog nacionalnog savjeta dr Momčilo Vuksanović.

Vuksanović je ocijenio da Ramina posjeta Crnoj Gori pokazuje da se gubitnici na izborima  još nijesu odrekli vlasti i da se ne drže obećanja da će bez opstrukcije vođenje države prepustiti novoj parlamentarnoj većini.

"Ovo nije prvi put da se Rama pojavljuje kao mentor albanskih stranaka, što je potvrdio i direktnim miješanjem u unutrašnja pitanja Crne Gore uoči parlamentarnih i lokalnih izbora, kada je pozvao svoje sunarodnike da glasaju za bivšu vladajuću koaliciju“, rekao je Vuksanović.

Može se samo zamisliti, istakao je on, kakvo bi reagovanje javnosti u Crnoj Gori bilo da je u nenajavljenu posjetu srpskim strankama i organizacijama došao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Zato nas i čudi što posjeta Edija Rame ostaje bez bilo kakvog reagovanja pobjedničke koalicije u Crnoj Gori“, saopštio je predsjednik Srpskog nacionalnog savjeta dr Momčilo Vuksanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.