Dačić: 99% šanse da će Tači biti uhapšen
Hašim Tači

Dačić: 99% šanse da će Tači biti uhapšen

U Hagu se najavljuje skoro hapšenje Hašima Tačija, izjavio je ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić i ističe da će to 99 odsto biti i učinjeno.

Dačić je gostujući u emisiji "Ćirilica" na Hepi TV rekao da je Tači znao šta mu se sprema, a da sud neće saopštiti da li je optužnica protiv Tačija prihvaćena ili ne.

"Da li će Tači biti osuđen ili ne, ne znam. Vjerovatnoća da će biiti uhapšen je 99 odsto", rekao je Dačić u emisiji, prenosi Tanjug.

Istakao je da nad tim ne treba da likuju, već treba da traže dokaze.

"Mi treba da učimo od Jevreja... da znamo svaku žrtvu, istoriju, da pamtimo, da jednostavno to bude naša nacionalna bol koju treba da prenosimo s generacija na generacije", kazao je Dačić.

Treba, kaže, oprostiti, ali postoje neki kojima se ne može oprostiti i ne treba da se stalno zbog nečeg izvinjavaju što valjda, kako je rekao, nisu pobili još više Srba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.