Neriješeno u Golubovcima i Tuzima, Budućnost slavila u Pljevljima
Izvor: FSCG

Šesto kolo Telekom 1.CFL

Neriješeno u Golubovcima i Tuzima, Budućnost slavila u Pljevljima

Fudbaleri Zete i lidera šampionata, ekipe Podgorice igrali su u Golubovcima neriješeno 1:1, u posljednjem meču šestog kola Telekom Prve crnogorske lige.

Derbi ove runde, odigran u Tuzima, nije donio pobjednika - 1:1. Dečić je protiv Sutjeske poveo u 19. minutu zahvaljujući Kristijanu Vuljaju, dok je izjednačenje stiglo nešto više od pola sata kasnije, kada se u listu strijelaca upisao Marko Ćetković.

Budućnost je osvojila sva tri boda protiv Rudara u Pljevljima - 2:1. Podgoričanima su dva gola viška donijeli Panajotis Moraitis u 23. i Miloš Raičković u 44. minutu, dok je u finišu prvog poluvremena Vuk Striković smanjio zaostatak Rudara.

Posljednji meč šestog kola završen je remijem u Golubovcima - 1:1. Gostujuća Podgorica je vodila od 71. minutu golom Jovana Vujovića iz jedanaesterca, konačan rezultat postavio je Aleks Jamoa u 86. minutu.

Iskra je minimalnim rezultatom pobijedila Petrovac. Meč je odlučen u 80. minutu, kada je Ivan Vuković pogodio mrežu gostiju.

Rezultati:

Zeta - Podgorica 1:1
Jamoa 86' - Vujović (p) 71'

Dečić - Sutjeska 1:1
Vuljaj 19' - Ćetković 53'

Iskra - Petrovac 1:0
Vuković 80'

Rudar - Budućnost 1:2
Striković 45'+1' - Moraitis 23', Raičković 44'

Jezero - OFK Titograd 1:0
Osmajlić 88'

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.