Polomio televizor jer nije mogao više da sluša vijesti o koroni (Video)
Foto:Screenshot

Polomio televizor jer nije mogao više da sluša vijesti o koroni (Video)

Mirsad Mulasmajić iz Novog Šehera, u BiH, krampom je razbio televizor. Dok razbija, Mirsad psuje i korona virus i vijesti, i sve što mu je palo na pamet.

Kako prenose lokalni mediji, koliko god snimak bio i smiješan, Mirsad jedva sastavlja kraj s krajem.

"Supruga mi je bolesna. Imam sina od 10 godina. Volio bih da dođete do mene da vidite u kakvim uslovima živimo", kazao je Mulasmajić.

Kaže da više nije mogao da sluša vijesti koje mediji svakodnevno objavljuju o korona virusu i da ga je to dovodilo do ludila.

"Nema nikakve druge vijesti osim korona virusa. Samo sluđuju ionako napaćeni narod", kaže Mirsad Mulasmajić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.