Biljka koja topi celulit za samo 45 dana!
ilustracija

Biljka koja topi celulit za samo 45 dana!

Ako imate problem sa celulitom, isprobajte ovaj recept.

Aronija je odlična za jačanje imuniteta i krvne slike, ali aronija je izuzetno efikasna i za skidanje celulita.

Vjerovali ili ne,kako piše portal aura.ba za samo 45 dana vidljivo smanjuje neželjene ‘brazde’ na nogama sa kojima mnoge žene vode vječitu bitku.

Ovo su rezultati istraživanja u kome je učestvovalo 19 žena, starosti između 25 i 48 godina.

One su tri mjeseca svakodnevno konzumirale 100 ml soka od aronije i već posle 45 dana došlo je do vidljivog poboljšanja. Čudesni napitak od crvenih bobica čini idealnim za mršavljenje i detoksikaciju organizma.

Sa aronijom se može kombinovati i cvekla. Za napitak za skidanje celulita potrebno je dvije kašike soka od aronije, 0,5 dl soka od cvekle i 0,5 dl vode.

Pomiješajte sastojke i već posle mjesec i po vidjećete efekat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.