Komunalni radnici čistili kanalizaciju, šokirao ih ogromni pacov (VIDEO)

Komunalni radnici u Meksiku ostali su šokirani nakon što su među tonama smeća koje je kanalizacija izbacila primijetili i nešto što im je na prvu izgledalo kao gigantski pacov.

Uslijed obilnih kiša u Meksiko Sitiju prošle sedmice, došlo je do preopterećenja kanalizacije i na površinu je izbačeno čak 22 tone raznog smeća, među kojima i ogromni "glodar", prenosi New York Post.

Nakon šoka radnika, ispostavljeno je kako je riječ o rekvizitu za Noć vještica koji je, vjeruje se, završio u kanalizaciji nakon jedne oluje i tamo je godinama ostao neotkriven.

Priča iz Meksika postala je viralna, a u međuvremenu javila se žena po imenu Evelin Lopez koja kaže kako je ona napravila pacova za Noć vještica. Otkrila je kako je "nestao prije nekoliko godina" za vrijeme jakog pljuska i niko joj nije mogao pomoći da ga pronađe.

"Ratzilla" je sad na sigurnom, iako njegova vlasnica kaže kako ne zna šta će s njim uraditi, prenosi "Radiosarajevo.ba".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.