Nevrijeme u Podgorici: Tokom noći oborena stabla, uništeno više automobila... (FOTO)
Foto: Instagram/Podgorički Vremeplov

Nevrijeme u Podgorici: Tokom noći oborena stabla, uništeno više automobila... (FOTO)

Snažan olujni vjetar koji je duvao tokom noći napravio je brojne probleme u Podgorici.

Kako se vidi na fotografama objavljenim na nalogu Podgorički vremeplov na Instagramu – oborena su stabla, uništeno je više automobila…

Iz gradskog preduzeća Zelenilo saopštili su da su jako nevrijeme, obilne padavine i pojačan vjetar tokom noći nanijeli veliku štetu biljnom fondu na teritoriji Podgorice, prenosi CDM.

Screenshot202009261326102

Foto: Instagram/Podgorički Vremeplov 

“Ekipe Zelenila na terenu su od sinoć i intezivno rade na saniranju šteta. Do sada je šteta sanirana na devet lokacija i to: Bulevar Revolucije (kod ANB-a), Ulica Ivana Vujoševića br.5 i br. 29, Ulica Bracana Bracanovića, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, Ulica 4. jula, Bulevar Save Kovačevića, Park Ivana Militinovića, Ulica Arhitekte Milana Popovića”, naveli su u Zelenilu.

Njihove ekipe su i dalje na terenu i uklanjaju oborena stabla i odlomljene velike grane, kako bi se obezbjedilo neometano odvijanje saobraćaja i kretanje pješaka.

Screenshot202009261326392

Foto: Instagram/Podgorički Vremeplov 

“Lokacije na kojima će danas biti završena sanacija su i: Bulevar Ivana Crnojevića (kod fonda PIO), Bulevar Save Kovačevića, kod Lepe Kate, Ulica Svetozara Markovića br.59, Bulevar Jovana Tomaševića (kod Ministarstva odbrane), Ulica Bracana Bracanovića, Ulica Vaka Đurovica i Bulevar Svetog Petra Cetinjskog”, dodaju u Zelenilu.

Direktorat za vanredne situacije upozorio je da se i danas, sjutra i u ponedjeljak očekuju nestabilne vremenske prilike, kiša, povremeni pljuskovi sa grmljavinom i jakim, na udare olujnim, južnim vjetrom.

viberimage20200926111434

Foto:Instagram/Podgorički Vremeplov 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.