Aleksa Bečić

Bečić zahvalio Uniji slobodnih sinidkata Crne Gore i ambasadorki Bugarske

"Uvjeren sam da će USSCG biti ozbiljan partner Parlamentu"

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić u svom odgovoru na čestitku Unije slobodnih sindikata Crne Gore istakao je da će kao predsjednik najvišeg zakonodavnog doma pružati puni doprinos da u atmosferi dijaloga i konstruktivne razmjene argumenata, istinski budu zastupljeni interesi svih građana Crne Gore.

"Uvjeren sam da će Unija slobodnih sindikata, kao i druge sindikalne organizacije i državne institucije, biti ozbiljni partneri crnogorskom Parlamentu u zajedničkom poslu unapređenja radničkih prava i uslova rada u svim segmentima", stoji u pismu predsjednika Bečića.   

Generalni sekretar Unije Srđa Keković je uz iskrene čestitke izrazio uvjerenje da će Bečić dati puni doprinos razvoju Crne Gore na evropskom putu, kao države socijalne pravde i blagostanja, u kojoj će zaposleni i građani raditi i živjeti u dostojanstvenim uslovima, te da će saradnja Skupštine i Unije u ostvarenju tih ciljeva biti plodotvorna.

"Uz zahvalnost na lijepim željama ambasadorke Republike Bugarske u Crnoj Gori Meglene Plugčijeve, predsjednik Bečić je između ostalog naglasio da je na putu izgradnje građanske, multikonfesionalne, evropske, evroatlantske, ekonomski snažne Crne Gore, podrška i saradnja sa zemljama članicama Evropske unije,  naročito prijateljskih država kao što je Bugarska, od neprocjenjive važnosti. Ambasadorka Bugarske je izrazila očekivanje da će nova parlamentarna većina nastaviti i ubrzati proces što skorijeg pristupanja Crne Gore porodici zemalja Evropske unije, čemu će njena država nastaviti da pruža punu podršku", saopšteno je iz Skupštine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.