U Sloveniji registrovana još 184 slučaja koronavirusa
Ilustracija

Drugi najveći dnevni porast

U Sloveniji registrovana još 184 slučaja koronavirusa

U Sloveniji su potvrđena još 184 slučaja koronavirusa, što je drugi najveći dnevni porast broja novozaraženih.

Naime, 184 slučaja korona virusa potvrđena su od 2.775 testiranih uzoraka, što znači da je 6,6 odsto testiranih bilo pozitivno.

Prethodnog dana, kada su potvrđena 192 slučaja zaraze, bilo je mnogo više testiranih, a pozitivnih je bilo 5,3 odsto, prenosi agencija STA.

Hospitalizovane su 72 osobe oboljele od korona virusa, dok ih je juče bilo 60.

Broj pacijenata na intenzivnoj njezi veći je za jedan u odnosu na prethodni dan i sada ih je 16.

U protekla 24 sata zabilježen je jedan smrtni slučaj od korona virusa, a od početka epidemije umrlo je ukupno 146 ljudi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.