Dezinfekcija u krugu Opšte bolnice i Doma zdravlja u Beranama
Foto: Opština Berane

"Higijena od ključne važnosti"

Dezinfekcija u krugu Opšte bolnice i Doma zdravlja u Beranama

Opsežnu akcije pranja i dezinfekcije površina u krugu ustanova zdravstvene zaštite u Beranama – Dom zdravlja i Opšta bolnica, kao i prilaza, danas je sprovela Služba zaštite i spašavanja Opštine Berane.

Komandir Službe Tihomir Bogavac, kazao je da će se ove aktivnosti kontinuirano sprovoditi dokle god to nalaže epidemiološka situacija u gradu sa ciljem sprječavanja širenja novog koronavirusa.

berane1

Foto: Opština Berane

"Danas je završeno pranje i dezinfekcija javnih površina u krugu Opšte bolnice i Doma zdravlja, zatim prilaza Infektivnom odeljenju, Urgentnom centru i kovid ambulanti. Aktivnosti na dezinfekciji javnih površina u kontinuitetu sprovodimo od pojave virusa“, rekao je Bogavac i ponovio da je higijena u Beranama u ovom trenutku od ključne važnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.