Luis Suarez za šest miliona eura postao igrač Atletiko Madrida
Luis Suarez

Luis Suarez za šest miliona eura postao igrač Atletiko Madrida

Bivši fudbaler Barselone Luis Suarez i zvanično je prešao u Atletiko Madrid.

Urugvajski napadač Luis Suarez, još 2014. godine je došao u Barselonu iz Liverpula i odmah osvojio Ligu šampiona.

Ukupno je za šest godina odigrao 283 utakmice za Barselonu i postigao je 193 pogotka, a sada je odlučio da napusti "Nou Kamp".

Suarez je prošao medicinske preglede i stavio paraf na dvogodišnju vernost Barsinom ligaškom rivalu, Atletiku iz Madrida.

Suarez je prešao u madridski Atletiko za 6.000.000 eura. Zanimljivo, ali on je bio na korak od italijanskog Juventusa, ali je "Stara dama" odustala od transfera nakon što je Urugvajac optužen da je varao na testu za dobijanje italijanskog državljanstva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.