Prijetili Medojeviću na internetu, PZP podnio dvije krivične prijave

Prijetili Medojeviću na internetu, PZP podnio dvije krivične prijave

Advokatski tim Predsjednika Pokreta za promjenje juče je podnio dvije krivične prijave protiv S.V. iz Podgorice i V.V. sa Cetinja zbog prijetnji lideru te stranke, Nebojši Medojeviću upučenih preko jednog portala.

„Na osnovu naših saznanja radi se o dugogodišnjim aktivistima DPS koji su prijetili u komentarima na vijest portala Borba “Medojević: Milo je vođa terorističke organizacije, ne brani on državu nego opljačkane milijarde!” Aktivisti DPS su uputili ozbiljne prijetnje po bezbjednost i život Predsjednika PzP zbog javno iskazanih stavova, da DPS treba zabraniti kao političko krilo mafije i terostičku organizaciju. Radilo se o reakciji Predsjednika PzP na skandalozni intervju Predsjednika DPS Mila Đukanovića gdje je javno prijetio formiranjem paravojnih formacija i oružanim nasiljem građanima Crne Gore“, navodi se u saopštenju PzP.

PzP očekuje, navode, pravovremenu i efikasnu reakciju policije i procesuiranje aktivista DPS

"Kako bi se preventivno djelovalo u cilju odvraćanja ostrašćenih članova i aktivista ove organizacije koji još „ne mogu da se pomire sa gubitkom vlasti, te da kao jednog od glavnih krivaca za svoj poraz lociraju Predsjednika PZP.„PzP poziva sve članove, aktiviste i simpatizere DPS da normalno i civilizovano prihvate poraz i volju građana i da ne izazivaju tenzije i konflikte. Moraće se svi navići na novu Crnu Goru“, zaključili su.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.