Ilustracija

Daviet čestitala Bečiću na izboru

"Misija OEBS-a može pomoći Parlamentu u ostvarivanju svoje ustavne uloge"

Šefica misije OEBS-a u Crnoj Gori, Maris Daviet, čestitala je Aleksi Bečiću na izboru za predsjednika Skupštine Crne Gore.

"Misija OEBS-a upućuje pohvale Skupštini Crne Gore i ima čast da Vam uputi iskrene čestitke na izboru za njenog predsjednika", navodi se u čestitki Daviet.

Od 2006. godine, Misija OEBS-a blisko sarađuje sa Skupštinom i njenim zaposlenima na izgradnji kapaciteta u instituciji, na izbornoj reformi, kao i na drugim programima.

"Kao šefica Misije, radujem se što ću detaljno razgovarati sa Vama kako naša Misija može podržati Vas i crnogorski Parlament u ostvarivanju ustavne uloge i obaveza OEBS-a", poručuje Daviet.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.