Trudnica uskočila u vodu i spasila supruga od ajkule
Ilustracija

Trudnica uskočila u vodu i spasila supruga od ajkule

Čovjeka kog je ajkula ujela dok je ronio spasila je njegova trudna žena, koja je bez oklijevanja iskočila iz čamca nakon što je vidjela da je voda pocrvenjela od krvi.

Endrju Edi i Margo Djuks-Edi sa familijom su bili na čamcu blizu obale Floride kod Sombrero Ki Lajta kada je Endrju uskočio u vodu da roni.

Prema navodima okružne šerifske kancelarije, Endrjua je tri metra dugačka bik ajkula ujela za rame ubrzo nakon što je ušao u vodu.

„Supruga je vidjela leđno peraje i vodu kako se crveni od krvi. Odmah je iskočila iz čamca, zaronila i pomogla da izvuku Endrjua na bezbjedno“, objasnio je zamjenik šerifa Kristofer Aguano, prenosi Majami herald.

U trenutku napada veći dio grupe bio je u vodi.

Nakon što su ga izvukli iz vode, prebačen je na plažu Sombrero odakle je helikopterom prebačen u bolnicu u Majamiju.

Nadležni su rekli da je Endrjuova povreda ozbiljna, ali da su uspjeli da ga stabilizuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.