Vujičić: Profesor Krivokapić i njegova porodica svojim primjerom čine ponosnim svako čeljade kome je Crna Gora u srcu

Vujičić: Profesor Krivokapić i njegova porodica svojim primjerom čine ponosnim svako čeljade kome je Crna Gora u srcu

Crna Gora je napokon u pravim rukama - poručio je Slobodan M. Vujičić predsjednik Unije Crnogoraca Kosova pozdravljajući dogovor nove većine crnogorskog parlamenta.

"Unija Crnogoraca Kosova kao krovni mehanizam svih autentični crnogorskih organizacija na ovim prostorima od samog početka vrlo transparentno podržavala je tročlanu koaliciju koju su predvodili prof. dr Zdravko Krivokapić, mr. Aleksa Bečić i dr. Dritan Abazović. Sva trojica su blago Crne Gore a profesor i njegova porodica svojim primjerom čine ponosnim svako čeljade kome je Crna Gora u srcu. To što smo bili jedina crnogorska organizacija u dijaspori koja se odvažila da tada podrži opoziciju  i da skroman doprinos u istorijskoj pobjedi i oslobađanju Crne Gore, čini nas neizmerno srećnim i ponosni. Crna Gora je napokon u pravim rukama!", navodi Slobodan M. Vujičić predsjednik Unije Crnogoraca Kosova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.