Vučić: Moraće da prizna Krvokapić da je govorio neistine, nisam poslovao sa Đukanovićem

Vučić: Moraće da prizna Krvokapić da je govorio neistine, nisam poslovao sa Đukanovićem

Predsjednik Aleksandar Vučić rekao je da Srbija želi saradnju i normalne odnose sa Crnom Gorom, kao i da su vrata te zemlje otvorena za sve ljude iz Crne Gore.

Aleksandar Vučić je novinarima, nakon svečane promocije novih pripadnika policije, izjavio da je Srbija uvijek spremna na saradnju sa Crnom Gorom, gdje je juče konstituisana nova Skupština.

On je pozvao lidera koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravka Krivokapića da upozna građane što prije o svim elementima navodne saradnje Vučića i predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

"Posebno u poslovnim varijantama. I ja sam siguran da će on ili reći da je lagao ili će donijeti dokaze. Pošto znam da je nemoguće da donese dokaze, kao što znam da o tome nikada o tome nismo ni pričali, jer ja nisam biznismen već napredak našeg naroda", naveo je Vučić.

Moraće da prizna Krvokapić da je govorio neistine, dodao je Vučić odgovarajući na pitanje kako komentariše to što je Krivokapić rekao da je Vučić sa Đukanovićem navodno u biznisu u projektu "Beograd na vodi".

Kaže da to nije jedina neistina i da je mnogo neistina o ulozi Srbije u Crnoj Gori iznio i Đukanović.

"Mi na to ne moramo da se osvrćemo", dodao je Vučić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.