Medojević: Kasnim jer sam suprugu vozio u Tužilaštvo, dolazim da glasam za Bečića

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević saopštio je da kasni na konstitutivnu sjednicu Skupštine Crne Gore, jer je suprugu Marinu vodio u tužilaštvo.

"Nijesam stigao u Skupštinu jer sam vozio suprugu Marinu u tužilaštvo, protiv koje je policija podnijela krivičnu prijavu zbog kršenja mjera NKT . I meni je podnijeta krivična prijava što sam bio podrška svojoj supruzi", naveo je Medojević na Fejsbuku.

Poručio je da će glasati za lidera koalicije "Mir je naša nacija" Aleksu Bečića kao kandidata za predsjednika Skupštine.

"Ni sad me ne puštaju na miru!!! Sad idem da glasam za Aleksu Bečića", napisao je Medojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.