"Svi da rade u interesu građana"

Krivokapić: Da od Crne Gore pravimo Luksemburg

Cilj nove većine je da buduća vlada bude vlada povjerenja, koja će raditi isključivo za dobrobit svih građana, poručio je nosilas liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić.

“Vidite da se sve može uraditi. Mislim da je i ovog puta narod rekao šta misli. Nije bitan lični partijski ili bilo čiji interes, bitan je interes ovog naroda. Ako tako budemo gledali Crna Gora mora biti drugača, mora svi da damo doprinos i vlast i opozicija”, poručio je Krivokapić novinarima u Skupštini CG.

On je kazao da se na izborima 30. avgusta u Crnoj Gori prvi put desila demokratska promjena vlasti, te da ne želi "da niko bude poražen."

Krivokapić je poručio i da nije potrebno nadgornjavanje partija, nego da se traži najbolje rješenje za sve građane, a ne za pojedince ili partije.

“Cilj je da gradimo Crnu Goru koja će biti svijetli primjer u okruženju. Jedina prednost male države je što ona može biti najbogatija”, naveo je Krivokapić.

Za 50 dana politike je kaže naučio da je jedino pravilo da nema pravila.

“Prvi princip djelovanja biće - ne kradimo državu. Obaveza je da Crna Gora liči na Luksemburg”, zaključio je Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.