Ljupka Stević: Prevario me je, za 24 sata sam nahvatala sve pozive (VIDEO)

Ljupka Stević obilježila je proteklu nedjelju zbog razbijanja automobila svog sada već bivšeg dečka, generala policije Dragiše Simića, s kojim je skoro jednu deceniju bila u vezi. Ona je sinoć gostovala u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića i ispričala detalje koji su se desili te noći.

"Meni nije stvarno bila potrebna ničija podrška. Sve to što sam uradila, uradila sam zato što sam bila emotivno pokidana", rekla je Ljupka i dodala:

"Nahvatala sam svog dugogodišnjeg partnera u prevari i donijela sam dokaze na vidjelo. Stavila sam mu aparat za prisluškivanje i za 24 sata sam nahvatala sve pozive, a čula sam i sve te djevojke i žene šta govore jer on priča na spikerfon. To je bilo ugovaranje sastanaka, a to nije bila jedna djevojka, nego više njih. Kupanje, pozivi na bazane. Preko dana može u kupaćem, uveče može i bez kupaćeg", govori Stevićeva.

Dolazim kod njega, rekla sam mu da mu prisluškujem telefon i samo sam ga pitala: "Gdje ti je taj broj prije nego što si mene okrenuo?", rekao je: "Nisam ni sa kim", ja mu ispričam šta je rekao, a njegova reakcija je bila: "Ti si luda", negirao je do kraja. Ja sam tada burno odreagovala, on je tada ustao s kreveta i slučajno je naletio na moju pesnicu", priča pjevačica.

On je krenuo na vrata, ja sam krenula za njim i rekla: "Sada ću da te izblamiram pred cijelim kafićem, svi će da čuju", istog trenutka je otišao u garažu i nije izašao dok nisam otišla u policiju", rekla je Ljupka.

On je rekao u Hit Tvitu: "Meni je samo čudno, ona je polupala oba automobila, a jedno sam koristio ja, a jedno ona. Nije mi jasno što je i taj auto uništila koji je ona vozila".

"Ja sam rješila da izlupam sve što nije u mom vlasništvu, a to su ta dva automobila. Ja imam zabranu prilaska njemu, oduzeto nam je oružije. I moje i njegovo. To je nešto normalno kada dvije strane uđu u konfikt. Od oružija imam dvije puške. Ništa ovo nije urađeno bez razloga, ali ja sam se razočarala. Bila sam na korak do budućnosti s njim. Deset godina je naša veza trajala, malo manje. 9 godina i ne znam koliko mjeseci. On je oženjen, ja sam s njim bila proteklih 10 godina. Vjerovala sam u njega, u njegovu priču i naš zajednički život. Mi nismo ni prvi ni poslednji da je neko od partnera papirološki vezan za neku osobu. Ja sam s tim čovjekom isti hljeb jela, on je meni bio velika podrška. On je divan prijatelj i mogu ti reći, jedino nije pomogao onoj osobi koja mu se nije obratila za pomoć. Sve najljepše mogu da kažem o tom čovjeku", dodala je pjevačica, prenosi Pink.rs

"Nismo se čuli, jer ja imam zabranu, ali je bila jedna blaga poruka gdje bih trebalo da se smirim i da se stabilizujem. O čemu mi više da pričamo? Ja sam definitvno odlučila da je to to, ja nemam više tu da tražim. Ja sam navikla na njega, mi smo 25 sati provodili zajedno i bio mi je oslonac u svemu. Željela bih da se izvinim svojim komšijama koje su to morale da gledaju, ali ne kajem se. Ponovo bih sve isto uradila, jer je to zaslužio", izjavila je ona.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.