Markez zbog greške ljekara pauzira do kraja godine
Mark Markez

Šampion MotoGP-a neće tužiti bolnicu

Markez zbog greške ljekara pauzira do kraja godine

Mark Markez, šampion svijeta MotoGP trka, kazao je da je zbog pogrešne procjene ljekara ostao bez šanse da se vrati trkama ove godine.

Na startu sezone u julu u Herezu slavni Španac je imao težak pad i polomio nadlakticu desne ruke. Operisan je u Barseloni, a potom je procjena ljekara bila da može pokušati da nastupi već na narednoj trci. Stanje povrede se pogoršalo, a šestostruki prvak najjače klase motociklizma je morao opet na operaciju...

"Dešava se, svako ima pravo na grešku pa i najbolji ljekari u ovoj oblasti. Svakako je želja svih nas bila da se što prije vratim trkama. Sada sam posvećen potpunom oporavku, neću se vraćati dok kost potpuno ne zaraste", rekao je Markez.

Velikan motociklizma neće tužiti bolnicu u Barseloni gdje je operisan u julu. Do kraja ove godine Markez izvjesno neće nastupati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.