Navaljni otpušten iz bolnice, posljedice trovanja se još ne mogu procijeniti
Aleksej Navaljni, foto: Tanjug/Instagram

Navaljni otpušten iz bolnice, posljedice trovanja se još ne mogu procijeniti

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni otpušten je iz bolnice, saopštila je berlinska bolnica Šarite u kojoj se liječio nakon što je, kako tvrde njemački zvaničnici, otrovan nervnim agensom novičok.

U saopštenju se navodi da je njegovo zdravlje poboljšano, ali da se posljedice trovanja još ne mogu procijeniti, prenosi Rojters.

Navaljnom je pozlilo tokom leta iz Sibira za Moskvu, nakon čega je avion prinudno sletio u Tomsku, a 20. avgusta je prebačen na liječenje u Njemačku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.