Nebojša Medojević

Medojević

"URA bespotrebno pravi opstrukcije, na osnovu volje birača brzo formirati Vladu"

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević nije prisustvovao današnjem sastanku predstavnika tri koalicije pod Ostrogom na kojem je učestvovao i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije jer mu je, kako je kazao, neprihvatljivo da se o sastavu Vlade pregovara u crkvama i manastirima.

"To je povratak u srednji vijek i za mene je to neprihvatljivo", rekao je Medojević u izjavi za FOS.

Pokret za promjene je, dodaje, protiv ucjenjivanja i političkog reketiranja.

"Mi ništa ne uslovljavamo. Na osnovu volje birača na izborima treba brzo formirati Vladu. Bez ucjena i reketiranja. Pošteno i ljudski", navodi Medojević.

Tvrdi da Građanski pokret URA bespotrebno pravi opstrukcije i probleme sa "nečuvenim ucjenama."

Na pitanje da li je njegovom PzP-u prihvatljiv Zdravko Krivokapić kao mandatar za sastav buduće Vlade Crne Gore, Medojević odgovara da još nisu razgovarali oko toga.

"Sve nas je iznenadila ova ucjena i reket Ure. Sad to treba raščistiti", zaključuje Medojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.