"Kralj Nikola svjedoči bliskosti dva naroda"

Krivokapić: Crna Gora i Srbija nisu neprijateljske države, pored rodbinskih mi imamo potrebe i za ekonomskom saradnjom

Crna Gora ne može Srbiju, sa kojom ima rodbinske, prijateljske i kumovske veze, da proglašava za neprijatelja, istakao je danas nosilac liste koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić i poručio da to nije dobro ni za koga. U video objavi na svom zvaničnom Twitter nalogu, Krivokapić je istakao je da su Srbi i Crnogorci uvijek u istoriji živjeli izuzetno dobro.

"To najbolje svjedoči kralj Nikola. Ne znam koga bi drugog trebalo da imam za primjer. Mi takve odnose moramo da gajimo", naveo je Krivokapić.

Poručio je da iako zaboravimo na te rodbineske veze, da imamo izuzetne potrebe za ekonomskom saradnjom.

"Najveći dio tih naših uvozno-izvoznih transakcija ide ka Srbiji", naveo je Krivokapić.

Krivokapiću je iz Beograda posljednjih dana zamjereno na nekim neprinciijelnim i štetnim izjavama na račun Srbije i predsjednika Aleksandra Vučića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.