SNP: Krivokapić neće prodavati maglu kao bivši premijeri iz redova DPS-a
SNP

SNP: Krivokapić neće prodavati maglu kao bivši premijeri iz redova DPS-a

"Kada Duško Marković podsjeća na svoja predizborna obećanja, ne znate da li da se smijete ili da plačete. Odlazeći premijer Crne Gore, prije nego što se odmetne u šumu zajedno sa svojim šefom, reče građanima Crne Gore da ne bi imali problema sa isplatom plata i penzija da su on i njegova ekipa ostali na čelu države", navodi se u saopštenju Socijalističke narodne partije(SNP).

Podsjećamo,  predsjednik Vlade i nosilac liste DPSa Duško Marković na Twiteru je saopštio da mandatar koji se najavljuje već građanima nagovještava teška vremena.

Iz SNP-a ističu da su "na veliku Markovićevu žalost, građani Crne Gore su, svjesni pohare i pljačke koju je sprovela vlast čiji je on dio već decenijama, odlučili da im uskrate povjerenje i da ga ukažu onima koji realno sagledavaju i predstavljaju stvarnost u kojoj živimo".

"Dakle, od profesora Zdravka Krivokapića, koga Marković optužuje za nedostatak vizije i hrabrosti za suočavanje za izazovima, ne treba očekivati da, kao bivši premijeri iz redova DPS-a, prodaje građanima šarene laže i maglu, već da ih precizno i tačno informiše o svim teškoćama sa kojima se kao društvo moramo izboriti.

To će, sigurni smo, kao budući predsjednik Vlade, profesor Krikokapić i raditi, a u borbi sa golemim problemima koje smo naslijedili od DPS-a, imaće punu podršku Socijalističke narodne partije Crne Gore", saopšteno je iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.