Jedna od najljepših žena svijeta pokazala svoju mejk ap rutinu (VIDEO)

Irina Šajk je za Vogue pokazala svoju mejk ap rutinu i mnoge iznenadila koliko joj malo treba da izgleda savršeno.

Za razliku od bjuti blogerki koje na svoje lice stavljajaju prajmere, tečne pudere, različite podloge, hajlajtere, korektore i brojne druge preparate ona je u svega nekoliko poteza završila šminkanje.

Ruska manekenka je prstima nanijela nekoliko kapi tečnog pudera koji pri tom nije stavila na cijelo lice. Da bi joj lice izgledalo svježije nanijela je kremasti hajlajter ispod obrva i iznad gornje usne.

Pratioci su bili oduševljeni, a pogotovo posle njenog komentara da je "manje više i da žene moraju da nose šminku, a ne ona njih".

"Njena tajna dobre šminke je jednostavno u tome što je i bez nje najljepša na svijetu", samo je jedan od komentara oduševljenja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.