Marković o izjavi Krivokapića

Mandatar u najavi već građanima nagovještava teška vremena, nema viziju

Mandatar koji se najavljuje već građanima nagovještava teška vremena, objavio je predsjednik Vlade i nosilac liste DPSa Duško Marković na Twiteru.

Podsjetimo, nosilac liste Za budućnost Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je za Rts da je državna kasa toliko prazna da možda neće imati novca za plate i penzije već u novembru. 

"Tokom kampanje ponavljao sam da plate, penzije i socijalna davanja nakon izbora ne samo da će biti redovno isplaćivani, već da neće biti ni smanjivani. Nažalost, mandatar koji se najavljuje nema viziju da se suoči sa izazovima i već građanima nagovještava teška vremena.", naveo je Marković.

Ovim povodom, oglasila se i Vlada CG na Twiteru.

"I u teškoj situaciji mi smo uspjeli da obezbijedimo zarade, penzije... Mnoge zemlje su u problemu, kao Vlada morate da reagujete svakog dana.", stoji u objavi.

 

 pic.twitter.com/hB6cVYCn6e

— Vlada Crne Gore (@VladaCG) September 22, 2020

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.