Muškarac deložiran iz stana, organizacija za zaštitu životinja pronašla 110 mačaka
Ilustracija

Španija

Muškarac deložiran iz stana, organizacija za zaštitu životinja pronašla 110 mačaka

Nakon što je muškarac iz Španije deložiran iz svog stana u centru Gandie iza njega je ostalo više od 100 mačaka koje su živjele sa njim u stanu. Iz skloništa za životinje su bili šokirani.

Dobrotvorne organizacije za životinje na jugu Španije su u subotu hitno tražile domove za 110 mačaka nakon što su one i njihov vlasnik deložirani iz stana u regiji Valensjija.

Iz skloništa za životinje iz Gandie u početku su mislili da u stanu ima samo 96 mačaka, ali do noći prilikom premiještanja su pronašli ukupno njih 110.

Mladić i mačke su živjeli u stanu od 100 kvadrata, a iz skloništa su kazali da je katastrofa što mu niko nije pomogao da se brine o njima.

"Očigledno je vlasnik uzeo nekoliko mačaka prije tri godine i od tada se razmnožavaju", rekla je Salvadora Tormas koja radu u skloništu za životinje, prenosi Klix.ba

Takođe su kazali da nemaju dovoljno prostora da ih sve prime jer se u njihovom skloništu već nalazi oko 200 mačaka, ali su im osigurali privremene smještaje i potrebne zdravstvene preglede i tretmane.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.