Srđanu potrebna pomoć kako bi nastavio liječenje u Beogradu i Istanbulu
Foto: CDM

Srđanu potrebna pomoć kako bi nastavio liječenje u Beogradu i Istanbulu

Podgoričaninu Srđanu Roćenoviću (34) potrebna je finansijska pomoć u rješavanju teških zdravstvenih problema, koji traju nepunih šest godina.

Moli sve građane dobre volje i firme da koliko su u mogućnosti pomognu uplatom na žiro račun u Erste banci 540-32098270-48 na ime Srđan Roćenović.

On je apelovao na sve ljude koji mogu da mu pomognu da nastavi liječenje u Beogradu i Istanbulu, prenosi Rtcg.

Srđan Roćenović je imao više operativnih zahvata u predjelu abdomena, kao i vrata i vratnih pršljenova. Unazad tri godine dobio je neuralgiju nerva trigemini desne strane lica zbog kojih ima više puta dnevno napade sa nesnosno jakim bolovima.

Lijeka i prave terapije za tu bolest nema, jedini izlaz je gama nož koji je rađen prošle godine, ali nije donio uspjeha. Srđan je unazad tri mjeseca preko Fonda zdravstva Crne Gore upućen na ponovni tretman gama nožem u Klinički centar Srbije u Beogradu, kao i u Istanbul radi rješavanja problema u predjelu abdomena, ali ni jedan ni drugi zahvat nisu mogli biti odrađeni zbog epidemije korone i zatvaranja granice.

Urgentan je odlazak prvo za Beograd, ali zbog teške materijalne situacije koja traje godinama Srđanu je potrebna pomoć zajednice. Naime, on živi sa samohranom majkom kao podstanar sa minimalnim primanjima.

Zato moli sve građane dobre volje i firme da koliko su u mogućnosti pomognu da uskoro otputuje i nastavi liječenje uplatom na žiro račun u Erste banci 540-32098270-48 na ime Srđan Roćenović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.