Oko 50 vatrogasaca gasi požar na Karabuškom polju, angažovani avioni, ima povrijeđenih
Foto: Služba zaštite i spašavanja PG

Požar u Podgorici

Oko 50 vatrogasaca gasi požar na Karabuškom polju, angažovani avioni, ima povrijeđenih

50 vatrogasaca gasi požar na Karabuškom polju u Podgorici gdje je vatra zahvatila pomoćni objekat robne kuće "Dadi". Plamen se proširio i prema riječima Gorana Jankovića komandira Službe zaštite Glavnog grada, trenutno gore tri objekta.

Požar je prijavljen u 11:47 časova.

"Na lice mjesta upućeno je jedno vozilo sa posadom, koja je po dolasku zatekla pomoćni objekat robne kuće “Dadi” u plamenu. Trenutno su u akciji gašenja požara mobilisana osam vozila sa 25 vatrogasaca. Akciji gašenja otežava velika zadimljenost zbog koje je dvojici pripadnika Službe ukazana hitna medicinska pomoć. Pripadnici Službe zaštite i spašavanja ulažu maksimalne napore kako bi se spriječilo širenje požara koji prijeti da ugrozi čitav objekat robne kuće", saopštila je  Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada Podgorica.

Agenciji Mina su iz poliicje nezvanično kazali da jedan vatrogasac ima prelom ruke, a drugi opekotine.

Sa robne kuće kulja plamen i gusti crni dim.

1199633236670166142155981149561565917128062n

Foto: Služba zaštite i spašavanja PG

U pomoć su pritekle vatrogasne ekipe sa Cetinja, a vatru gase avioni Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Požar je osim robne kuće, zahvatio i poslovni centar Đečević koji se nalazi u blizini, prenosi portal Pobjede.

Zaposleni u robnoj kući su evakuisani.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.