Pavićević: Grbović će morati da objasni na šta su se trošile njegove “reprezentacije” u hotelu “Onogošt”
Nikšićka URA

Pavićević: Grbović će morati da objasni na šta su se trošile njegove “reprezentacije” u hotelu “Onogošt”

Putuj Grboviću, ne brini za nas, postoji neko ko bolje od Vas zna šta treba ovome gradu, te koji su prioriteti za bolji život Nikšićanki i Nikšićana, poručio je član Opštinakog odbora Građanskog pokreta URA u Nikšiću, Mirko Pavićevic kao reagovanje na posljednje obraćanje predsjednika Opštine Nikšić Veselina Grbovića na toj funkciji na svečanoj sjednici povodom Dana oslobođenja Nikšića.

"Ne može se ostati miran na iznešene stavove gospodina Grbovića. Taj isti kao da je zaboravio da je korupcijom i kriminalnim radnjama, mimo volje naroda prije osam godina došao na mjesto predsjednika. Podsjećam ga da mu je lik Draga Đurovića tada obezbjedio mandat da upravlja gradom.”, navodi Pavićević.

On poručuje Grboviću da zna da se buntovan život iz mladosti ne može lako zaboraviti.

"Sada imate vremena da razmislite dobro o greškama iz mladosti, o greškama koje ste činili i tada i sada. Te greške bacile su mrlju na funkciju koje niste bili dostojni. Podsjećam Vas i na Vaše kockarske sastanke sa kriminalcima, na Vaš izuzetno loš uticaj na RTVNK, ali i na to da ćete ostati upamćeni kao jedini čovjek koji ne umije dostojno vratiti funkciju”, ističe Pavićević.

"Znamo gospodine Grboviću, da razlog Vašeg odlaska na odmor nije potreba, već kupovina vremena za svoju partiju koja ne može da sastavi rasute redove. Ali, evo da Vas javno zamolim bar vratite službeni auto, jer bilo je dosta trošenja našeg novca na Vaše svakodnevne potrebe. Krajnje je vrijeme da se malo uozbiljite”, poručio je Pavićević.

Pavićević na kraju ističe da će Grbović državnim organima i građanima morati objasniti zašto se trošilo dvadeset hiljada eura na njegove reprezentacije u hotelu Onogošt gdje je Simović, kaže Pavićević, sa svojim prijateljima i kumovima projektovao najgore političke odluke.

"Znamo da ih je bilo dosta, putujte mirni i ne mislite na nas, vjerujte možemo mnogo bolje”, zaključio je Pavićević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.