Francuska podrška evropskoj perspektivi Crne Gore i regiona neprocjenjiva
Tudik i Brajović na sastanku

Brajović sa ambasadorkom Tudik

Francuska podrška evropskoj perspektivi Crne Gore i regiona neprocjenjiva

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadorku Republike Francuske Kristin Tudik.

Brajović je zahvalio ambasadorki Francuske na posvećenosti unaprjeđenja bilateralnih odnosa dvije zemlje, kao i podršci snaženju ukupnih kapaciteta Crne Gore na zahtjevnom putu evropske integracije.

"Sadržajnost i intenzitet saradnje tokom Vašeg mandata dodatno su obogatili naše tradicionalne veze i prijateljstvo. Cijenimo podršku Francuske evropskoj perspektivi Crne Gore i regiona", kazao je Brajović.

Povodom nedavno održanih parlamentarnih izbora, predsjednik Skupštine je naglasio da su protekli u mirnoj i demokratskoj atmosferi i u unaprijeđenom zakonodavnom okviru. Upoznao je ambasadorku Tudik sa planiranim dnevnim redom sjednice Skupštine, koja će se održati u srijedu 23. septembra.

Ambasadorka Tudik je istakla da očekuje da će Crna Gora nastaviti svoj evropski put, i da će Vlada koja će uskoro biti formirana, biti maksimalno posvećena ostvarenju strateških spoljnopolitičkih ciljeva, kao i daljem ekonomskom razvoju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.