Ljupka o incidentu: Ne smije da se ćuti, spremna sam da trpim posljedice
Ljupka Stević

Ljupka o incidentu: Ne smije da se ćuti, spremna sam da trpim posljedice

Pjevačica Ljupka Stević napravila je krš i lom, kada je krenula da se obračuna s partnerom, generalom Dragišom Simićem sa kojim je bila deset godina u vezi.

Ljupka je na Instagramu otkrila da, Dragiša Simić, "ima ljubavnice koje vodi na svoju vikendicu na Avali", nakon čega su uslijedili klipovi unakaženih automobila. Ona je kasnije izjavila da nije demolirala kola, ali da jeste nokautirala generala.

Sada je na Pinku uživo, upitana za posljedice, rekla je da je spremna da ih trpi.

"Sve što sam uradila, uradila sam iz prevelike ljubavi, ne zato što sam problematična žena. Ja veće posljedice od ovih ne mogu da imam, napravila sam šta sam napravila i snosiću svoj dio odgovornosti, odradiću sve što sama država bude odlučila. Ako se bude vodio sudski postupak, a nemam pojma kako to sve ide, nikada nisam krivično gonjena, sve ću ispoštovati. Platiću ako nešto treba da se plati, čak sam onako iznervirana rekla inspektoru da me stavi u zatvor! Nisam mogla nazad u stan, bila sam bijesna. Kaže on, Ljupka, smiri se, kakav bre zatvor," ispričala je ona.

"Kajem se i krivo mi je, ali sve bih ponovo uradila," rekla je pjevačica koja je zbog incidenta završila u policiji.

"Bili su zaista ljubazni prema meni, toliko sam bila ipak bijesna... Ne znam odakle tolika podrška meni, ja nisam ovo uradila da bih dobila podršku, ali eto, tako mi se salomilo. Hvala svima, ako je ovo podstrek drugim ženama u sličnoj situaciji, treba da imaju hrabrosti da imaju samopouzdanja, da vjeruju sebi, da ne dozvole da ih muškarac zove glupačom, da im priča da su spremne za liječenje," rekla je Ljupka.

"Nismo mi te koje su spremne za liječenje i lude, već ste to vi koji varate. Svim ženama, udatim, ljubavnicama ili 'kombinacijama,' da znaju da ne smije da se ćuti," rekla je ona.

U policiji je, kako sama kaže, slagala!

"Slagala sam, kao i tvoje kolege što sam slagala, da sam došla i gurnula ruku da uzmem torbu... Pa sam onda u iskazu vidjela da piše da ne smije da se laže. Reći ću šta je istina kada se bude sve završilo. Moći ću da sve kažem kako jeste, u svoje ime," rekla je ona.

"Divni su bili i policajci, i ljekari koji su mi radili toksikološku analizu, i ljekar koji mi je sredio ruku..."

Na pitanje voditelja da li je znala od početka da je njen partner oženjen, da ga je izdržavala, da su živheli u njenom stanu, odreagovala je ovako.

"Pa? Da, dalje? Nije on od mene krio da je oženjen, dobila sam od njega skrojenu rečenicu i obećanje, a 1001 odsto sam mu vjerovala. Glavu sam na panj stavljala da se ova priča neće ovako završiti," rekla je ona. 

"Da sam htjela kule i avione, našla bih biznismena, ne činovnika policije. Ja sam njega zavolela kao osobu, nebitno je ko je šta plaćao, a stan sam plaćala ja," rekla je ona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.