U posljednja 24 časa u Hrvatskoj preminule četiri osobe od posljedica koronavirusa
Ilustracija

Još 197 kovid pozitivnih pacijenata

U posljednja 24 časa u Hrvatskoj preminule četiri osobe od posljedica koronavirusa

U Hrvatskoj je u poslednja 24 sata registrovano 197 novih slučajeva zaraze korona virusom, 4 osobe su umrle, 183 su se oporavile, saopštio je danas Nacionalni stožer civilne zaštite.

Aktivnih slučajeva je 2. 138. od kojih je 281 pacijent na bolničkom liječenju, sedmoro manje nego juče, od toga je na respiratoru 21 osoba, prenijela je Hina.

Od 25. februara, kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno su se 14.922 osobe zarazile korona virusom, od kojih je 248 preminulo, oporavilo se 12.536 osoba od toga 183 u posljednja 24 sata.

U samoizolaciji je trenutno 9.714 osoba.

Do danas je ukupno testirano 258.864 ljudi, od toga 4.384 u poslednja 24 sata, navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.