Martinović: Krivokapić, jedan od njih

Martinović: Krivokapić, jedan od njih

Kada Zdravko Krivokapić, sebe, predstavlja Crnogorcem i kaže u intervjuu da su mu zasmetale srpske i ruske zastave na proslavi izbornih rezultata, on kao da zaboravlja da je svoju kampanju započeo upravo ispod inostrane i to srpske zastave. Uostalom, da li je Krivokapić, kao, kako on kaže “Crnogorac”, možda održao neki promotivni skup na Cetinju? Ili je u širokom krugu zaobilazio crnogorsku prijestonicu, navodi se u saopštenju Momčila Moša Martinovića, kandidat za poslanika liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović”.

Martinović ističe da kada Krivokapić napada državnu himnu, on prikazuje svoje pravo ideološko lice, ali i pokazuje da je Sporazum koji je potpisao, "prihvatio samo zato što je zbog međunarodne zajednice morao, a ne zato što se iskreno zalaže za principe na koje je stavio potpis".

"Kada Krivokapićev savjetnik kaže da budući premijer ne treba da se rukuje sa kosovskim zvaničnicima, ili kada ruskom Sputniku nosilac liste “Za budućnost Crne Gore” kaže da bi ukinuo sankcije Rusiji, on kao da zaboravlja da je deklarativno ali i potpisom potvrdio da će poštovati tekovine spoljne politike DPS, odnosno odgovorno sprovoditi sve međunarodno priznate obaveze.

Kada, izmisli da DPS traži preletača iz opozicionih redova i u tu svrhu nudi “desetine miliona eura”, onda je svima jasno zašto su Medojević, Mandić, Milačić, izabrali da im Krivokapić bude šef pokreta i prvi na listi: zato što se očigledno od njih uopšte ne razlikuje", kazao je Martinović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.