Žugić  treći na listi najboljih košarkaša Evrope
Foto: www.aba-liga.com

Žugić treći na listi najboljih košarkaša Evrope

Košarkaš Budućnost Volija, Fedor Žugić, zauzima treće mjesto na listi najboljih košarkaša Evrope, rođenih 2003. godine, u izboru specijalizovanog košarkaškog portala Eurohopes.

Žugić, najmlađi košarkaš koji je debitovao u Evroligi, kazao je da je predstojeća sezona izuzetno važna za njegovu karijeru.

“Očekujem da budem dio prvog tima, da imam svoj prostor i minutažu. Želim da pomognem svom timu u postizanju što boljih rezultata i ostvarenju ciljeva u ovoj sezoni. Želim svima da pokažem da sam spreman da igram na profesionalnom nivou i budem dobar kao bilo ko od njih”, rekao je Žugić portalu Eurohopes.com

On je kazao da želi da naredne dvije sezone još napreduje i sa 19 godina izađe na NBA draft.

"Ne znam šta će se dogoditi, ali znam šta planiram i želim. Cilj mi je da ostanem u svom klubu i postanem prvi Crnogorac koji će otići iz Budućnosti, iz svog doma, na NBA draft”, rekao je Žugić.

On je kazao da vjeruje u Budućnost i da želi da dobrim igrama vrati klubu za sve što mu je pružio.

Čelnu poziciju na listi najboljih košarkaša Evrope, rođenih 2003. godine, zauzima član Unikahe Janik Nzosa, dok je drugi Jin Montero iz Gran Kanarije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.