Odbor DPS Prijestonice

"DPS Prijestonice više glasova od svih ostalih zajedno"

Odbor DPS Prijestonice Cetinje održao je sjednicu u proširenom sastavu kojom je predsjedavao predsjednik Odbora Miloš Ražnatović, saopšteno je iz te partije.

Na sjednici su razmatrani rezultati nedavno okončanih parlamentarnih izbora, uz detaljnu analizu i osvrt na rezultat ostvaren na Cetinju.

Konstatovano je da je Demokratska partija socijalista na Cetinju ostvarila najbolji rezultat u posljednjih 20 godina, osvojiviši 5.353 glasa, ili više od svih ostalih izbornih lista zajedno. I pored toga što rezultat DPS-a i dosadašnjih koalicionih partnera na državnom nivou nije dovoljan za formiranje vlasti, konstatovano je da je DPS i dalje ubjedljivo najjača partija u Crnoj Gori pa se rezultat može smatrati zadovoljavajućim.

Iskazano je zadovoljstvo zbog demokratske atmosfere u kojoj je protekao izborni dan. DPS je pokazao zavidan nivo političke kulture svojim odnosom prema izbornim rezultatima, što se po prvi put desilo u Crnoj Gori.

Odbor DPS Prijestonice dao je punu podršku predsjedniku Crne Gore i predsjedniku naše partije Milu Đukanoviću na daljoj afirmaciji i odbrani važnih dostignuća savremene Crne Gore – građanskog društva, multikonfesionalnosti, multikulturalnosti, nezavisnosti i evropskog puta.

Predsjednik Odbora DPS Prijestonice zahvalio je svim članovima Odbora, članovima radnih grupa, aktivistima i simpatizerima kao i svim građanima koji su doprinijeli da se ostvari ovako dobar rezultat na Cetinju i saopštio da će Operativni štab i svi mjesni odbori nastaviti sa još snažnijim aktivnostima na afirmaciji politike Demokratske partije socijalista u susret predstojećim lokalnim izborima. Sjednici je prisustvovao koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore, dr Ivan Vuković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.