Podgorica: Za 2.000 eura zapalili Range Rover, uhapšeni nalogodavac i izvršioci
ilustracija

Podgorica: Za 2.000 eura zapalili Range Rover, uhapšeni nalogodavac i izvršioci

16. septembra oko 3,40H u ulici Crnogorskih serdara nepoznata lica su podmetula požar na vozilu marke Range Rover koje je u vlasništvu L.Lj.Operativnim radom policija je došla do podataka o izvršiocima i nalogodavcu ovog djela.

Podgorička policija je u kratkom roku rasvijetlila podmetanje požara na vozilu koje se dogodilo u srijedu ujutru. Uhapšena su tri lica dok se za jednim licem intenzivno traga.

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da su navedeno vozilo zapalili N.P. (19), M.B. (21) i A.V. (19) iz Podgorice. Oni su, sumnja se, djelo izvršili na način što su N.P. i M.B. vozilo polili benzinom i otvorenim plamenom podmetnuli požar na vozilu dok je A.V. bio u neposrednoj blizini i bio zadužen da ih obavjesti ukoliko neko dođe.", saopštila je Uprava policije.

Pripadnici policije identifikovali su nalogodavca i slobode je lišeno bezbjednosno interesantno lice A.M. (31).

"On je, sumnja se, neposrednim izvršicima obećao novčanu naknadu u iznosu od 2.000 eura i dao instrukcije kako da podmetnu požar. Policija je lišila slobode N.P, M.B. i A.M. zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i biće uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilšatvu. Intenzivno se traga za A.V. za kojim je raspisana i lokalna potjernica. ", saopštila je policija.

Policijski službenici su pronašli i oduzeli vozilo za koje se sumnja da je korišćeno prilikom vršenja krivičnog djela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.