HN: Pronađeno tijelo kanadske državljanke, krivična prijava protiv dvije osobe

Ubistvo iz koristoljublja?

HN: Pronađeno tijelo kanadske državljanke, krivična prijava protiv dvije osobe

Istražitelji vjeruju da je u Herceg Novom pronađeno beživotno tijelo državljanke Kanade Lj. S. koja je nestala 6. septembra u Kotoru.

Identifikacija je u toku:

"Sa velikim stepenom vjerovatnoće radi se o licu koje je nestalo u Kotoru", rečeno je Vijestima iz Uprave policije.

Zbog ubistva te 54-godšnjakinje policija je Višem državnom tužilaštu podnijela krivičnu prijavu protiv dvije osobe.

Beživotno žensko tijelo pronađeno je u Herceg Novom sinoć oko 20.40 u selu Mokrine.

Kako je je jutros prenio Radio Jadran u hercegnovskom naselju Mokrine, ne nepristupačnom dijelu zaseoka, u toku je uviđaj zbog ženskog tijela koje je sinoć pronađeno na potezu između Mokrina i zaseoka Lazarevići, za koje se sumnja da je zapaljeno, te da je na tom mjestu par dana.

Uzrok ubistva trenutno utvrđuju obducent, viši državni tužilac iz Podgorice i forenzička ekipa iz Danilovgrada. Tijelo će nakon uviđaja biti poslato na obdukciju.

Kako i Radio Jadran nezvanično saznaje, riječ je o tijelu kanadske državljanke LJ.S. ( 54 ) čiji je nestanak prijavljen policiji 6. septembra. Objava o njenom nestanku objavljena je i na društevnim mrežama. Sumnja se da je uzrok ubistva koristoljublje, policija traga za počiniocem, mada u policiji to za sada nijesu mogli da potvrde kako se ne bi ometao tok istrage.

Kako je Vijestima prije par dana kazao njen bivši suprug, Vladimir Krstanović, posljednji put je viđena 5. septembra u Kotoru, dok je s koferima u rukama napuštala stan. Ona je 6. septembra trebalo iz Dubrovnika da otputuje za Kanadu, ali granicu Crne Gore nije prešla niti se ukrcala na avion.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.