Kolumbijka na saslušanju nakon likvidacije Stojanovića: Nije znao da je meta
Foto: Instagram

Kolumbijka na saslušanju nakon likvidacije Stojanovića: Nije znao da je meta

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), koja je lakše povrijeđena u eksploziji džipa u kojoj je u nedelju na Novom Beogradu poginuo njen dečko Strahinja Stojanović (30), saslušana je povodom ovog slučaja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Ona je na saslušanju rekla da Stojanović nije znao da mu je ugrožena bezbjednost i da se u prethodnom periodu nije krio.

Kolumbijka je na saslušanju istakla da Stojanović nije sumnjao da mu prijeti bilo kakva opasnost i da nije preduzimao nikakve mjere obezbjeđenja, prenose beogradski mediji.

“Istakla je da se prethodnih šest mjeseci nije odvajala od Stojanovića i da su se normalno kretali širom Srbije. Rekla je da se Strahinja uopšte nije osjećao ugroženo i da nikakve mjere preventive nije preduzimao iz straha da bi mogao da bude meta”, prenosi portal Kurir.

Iako su pojedini mediji proteklih dana navodili da je upravo Kolumbijka ubicama otkrila Stojanovićevo kretanje, pošto je kačila zajedničke fotografije po društvenim mrežama, u tužilaštvu je istakla da se oni nisu krili.

“Nisam otkrivala njegovu lokaciju, nije bila nikakva tajna da postavljam naše zajedničke fotografije. Mi se nismo krili, kretali smo se normalno, fotografisali se zajedno. Strahinja je znao da objavljujem slike i nije mu to smetalo”, rekla je ona, prenosi taj portal.

Podsjetimo, Stojanović je ubijen prošle nedelje u eksploziji bombe koja je postavljena pod njegov automobil. On je od ranije poznat policiji i ovo je drugi atentan na njega u prethodnih nekoliko godina.

Inače, Stojanović je svojevremeno dovođen u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.