Marković: Zajednički, uz povjerenje i međusobnu pomoć, možemo prevazići izazove a najprije da sačuvamo zdravlje
Marković

Čestitao Jevrejskoj zajednici Roš Hašanu i Jom Kipur

Marković: Zajednički, uz povjerenje i međusobnu pomoć, možemo prevazići izazove a najprije da sačuvamo zdravlje

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade Crne Gore i svoje lično, predsjednici i svim pripadnicima Jevrejske zajednice Crne Gore predstojeće praznike Roš Hašanu i Jom Kipur.

„Želim da nastupajući blagi dani u domove vjernika donesu mir i ojačaju vjeru da zajednički, uz povjerenje i međusobnu pomoć, možemo prevazići mnoge izazove koji su pred nama. A najprije da u periodu pandemije koronavirusa, sačuvamo svoje i zdravlje drugih ljudi“ – navodi se čestitki premijera Duška Markovića upućenoj predsjednici Jevrejske zajednice Crne Gore Nini Ofner Bokan.

Predsjednik Vlade je u čestitki zahvalio Jevrejskoj zajednici na doprinosu u jačanju nezavisne, multikulturalne i multinacionalne Crne Gore, koja je upravo sa tim vrijednostima – pouzdan partner evroatlantske zajednice i buduća članica Evropske unije.

„U uvjerenju da ćemo zajednički nastaviti da dajemo doprinos humanim i naprednim stremljenjima, čestitam Vam na izboru za predsjednicu Jevrejske zajednice Crne Gore i još jednom svim vjernicima želim srećne nastupajuće praznike“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića upućenoj predsjednici Jevrejske zajednice Crne Gore Nini Ofner Bokan.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.