Potvrđena optužnica protiv Mojkovčanina zbog silovanja

Potvrđena optužnica protiv Mojkovčanina zbog silovanja

Vanpretresno vijeće Višeg suda u Bijelom Polju potvrdilo je optužnicu koju zastupa viši državni tužilac Hasan Lukač, podignutu protiv Mojkovčanina D.D. (25), koji se tereti da je silovao maloljetnu sestru (16).

Vanpretresno vijeće Višeg suda okrivljenom je nedavno produžilo pritvor do dalje odluke suda, pišu Vikend novine.

Prema navodima optužnice, D.D. je krajem juna prošle godine u katunu, u blizini Šiškog jezera na mojkovačkoj strani Bjelasice, bez njenog pristanka obljubio sestru.

Navodi se da je ušao u kolibu u kojoj se nalazila oštećena, te da ju je svukao, dok se ona aktivno branila i obljubio je. Molilla ga je da to ne čini, dok joj je on zaprijetio da nikome ne smije pričati o tome.

Krivičnu prijavu protiv njega podnijeli su pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac. Prema navodima iz prijave, on je sestru silovao na jednom katunu na Bjelasici, a ona je to krila sve donedavno.

Nakon nemilog događaja, nikom nije pričala o tome, sve dok se nedavno nije požalila svojoj sestri, nakon čega je alarmirana porodica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.