Podgorica: Okončana potjera za odbjeglim vukom
ilustracija

Podgorica: Okončana potjera za odbjeglim vukom

U podgoričkom naselju Tološi večeras je organizovana potjera - mještani, šinterska služba i policija jurili su vuka, koji je pobjegao iz zoo-kazamata Aca Novovića, koji u ovom naselju godinama drži i čuva čopor zvijeri.

Vuk je, kako se pretpostavlja, iz dvorišta Novovića pobjegao oko 17 časova, a potom su ga mještani u nekoliko navrata vidjeli i pokušavali da ga zaustave u Dalmatinskoj ulici, te ulicama Ratka Đurovića i Boška Buhe...

Šinterska služba je oko 21 čas uhvatila vuka i vratila ga u kavez, piše portal Vijesti.

"Potjera još traje, a ono što mogu reći da nema neke uznemirenosti kod ljudi. Komšija ga je prije sat istjerao iz svog dvorišta i sada baš ne znamo gdje se krije", ispričala je ranije mještanka Vijestima.

Podgoričanin vukove drži 35 godina, kada je nabavio prvo mladunče.

On je ranije tvrdio da su vukovi u njegovim kavezima četvrta generacija, te da su uzgajani u pitomim uslovima, te da nijedan nije direktno iz prirode.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.