Đoković pobijedio Krajinovića u iscrpljujućem meču, sa Kepferom za polufinale
Foto: Getty images

Masters u Rimu

Đoković pobijedio Krajinovića u iscrpljujućem meču, sa Kepferom za polufinale

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Rimu pobjedom protiv Filipa Krajinovića u dva seta, nakon velike borbe viđene posebno u prvom setu.

Novak Đoković savladao je Filipa Krajinovića u osmini finala Mastersa u Rimu. Đoković je slavio u dva seta, 7:6(9:7), 6:3.

Đoković u Rimu nikada nije ispao prije četvrtfinala u 14 nastupa na ovom turniru.

Samo prvi set trajao je sat i po vremena, vidjeli smo veliku borbu, po jedan brejk na samom startu meča, brojne brejk prilike na obije strane tokom cijelog seta i tajbrejk u kome je Đoković posao završio iskoristivši petu set loptu. Sjajan tenis prikazala su oba igrača i priredila su odličnu zabavu.

U drugom setu je donekle ritam opao, ali i dalje smo gledali odlične poene sa obije strane mreže. Iskusniji od dvojice tenisera ovaj set riješio je jednim brejkom koji je napravio u trećem gemu drugog seta.

Đokoviću će rival u borbi za polufinale biti 97. igrač svijeta Dominik Kepfer koji je bio bolji od Lorenca Muzetija u dva seta - 6:4, 6:0 i posao završio za samo 68 minuta - pola sata manje nego što je trajao Đokovićev prvi set protiv Krajinovića.

N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.