U posljednja 24 časa u Srbiji još 62 kovid pozitivna pacijenta
Ilustracija

Jedna osoba preminula od posljedica koronavirusa

U posljednja 24 časa u Srbiji još 62 kovid pozitivna pacijenta

U posljednja 24 sata na koronavirus u Srbiji testirano je 7.411 osoba i nalazi su kod 62 osobe bili pozitivni. Jedna oboljela osoba je preminula.

Prema posljednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 20 pacijenata.

U Srbiji je od početka pandemije testirano ukupno 1.063.667 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja, a potvrđeno je ukupno 32.757 slučajeva kovida.

Ukupan broj preminulih od početka pandemije je 739, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja Republike Srbije Covid19.rs, prenosi B92.

Hospitalizovana je 331 osoba zaražena koronavirusom, a na respiratorima je 20 pacijenata.

Procenat smrtnosti je 2,26.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.